12 Mar 2011

Event: Mix&Match Pop Up Store

De droom van veel meiden: Aanwezig zijn op een groot fashion event, tussen de pers en heel modeland. Klinkt dit herkenbaar? Dan heb ik goed nieuws voor je: Op 23 maart is er een evenement, Mix&Match Pop Up Store, waar Danie Bles de zomereditie van de Style Guide by Danie lanceert. Hier worden alle trends van zomer 2011 besproken, wordt een kijkje genomen in de kledingkast van Danie zelf en meer. Een besloten evenement op een nog geheime locatie in Amsterdam, inclusief pers en alle Hollandse fashioninsiders. 


En jij kan erbij zijn. Senseo Nederland geeft namelijk via Danie Bles 3 kaarten weg voor dit event. De 3 winnaars doen namens Senseo Nederland verslag van het evenement. Iets voor jou? Meld jezelf dan aan als fan van Senseo Nederland op facebook en doe een oproep voor jezelf op het prikbord (de wall) waarin je uitlegt waarom jij de beste fashionjournalist bent. Hoe je dat duidelijk maakt mag je helemaal zelf weten: film, foto, tekst, het kan allemaal. De 3 deelnemers die op maandag 21 maart 12.00 uur de meeste 'likes' hebben, winnen een ticket naar Mix&Match Pop Up Store. Natuurlijk doe ik zelf ook mee, dus vergeet vooral niet ook mijn oproep te 'liken'. Veel succes!


As this is a post about a Dutch event people can only take part of when living in Holland, I'm not translating this in English. Sorry guys!

 Emma

2 comments:

  1. Leuk! Helaas geen tijd voor! Grappig, jij hebt dezelfde blognaam als ik alleen in het Engels :P
    x

    ReplyDelete
  2. Grietje van Fleishman-Hillard14 March 2011 at 17:02

    @Sabrina O. Weet je het zeker? Het wordt echt een leuk event en een oproep is zo geplaats. Als je de 23ste natuurlijk maar tijd hebt ;-)

    ReplyDelete