11 Jan 2011

London College of Fashion - part II

Ik heb al een keer eerder over London College of Fashion geschreven, een universiteit in Londen die allerlei modeopleidingen aanbiedt. Waaronder ook een modejournalistiek opleiding, die ik ontzettend graag zou willen doen.
Nu heb ik de site al meerdere keren grondig doorzocht, en na de 3e keer stuitte ik op een pagina 'short courses'. Na wat leeswerk kwam ik erachter dat je je kon aanmelden voor een 3-daagse cursus, van het onderwerp dat jij leuk vind. Ik wist het natuurlijk wel! Ik klikte op 'fashion journalism' en bekeek de info. Twee problemen:
1. Het was onder schooltijd.
2. Het was best prijzig.
Ik ging met mijn ouders praten, en gelukkig waren zij al snel om: 'Als jij dat echt wil doen, dan moet je dat doen.' Pfieeew, dat was al een probleem minder. Maar ook het tweede probleem was snel opgelost na een gesprek op school:'Ja moet je doen. Simpel. Dit zien wij als een deel van oriƫntatie op studie- en beroepskeuze, en daar zul je voor uitgeroosterd worden.'
En zo gebeurt het dat ik op vrijdag 15 april naar Londen vlieg, en maandag 18 april zal beginnen met de cursus Fashion Journalism for Young Creatives (16-18 years old).
Yay!
Emma

5 comments:

 1. WAUW wat gaaf! Heel veel plezier alvast :)

  ReplyDelete
 2. wat gaaf! Ik zit ook bij jou op school, dus altijd handig om te weten dat ze daar zo makkelijk over doen.
  Veel plezier alvast.

  xoxo

  ReplyDelete
 3. Wow, super leuk! Zou ik ook wel eens willen doen! Zou je me de site van deze univesiteit willen geven, post het eventjes in een comment xoxo bbyangelx.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. oooh dat wil ik oooook!

  ReplyDelete